Jūsų krepšelis tuščias
Daugiau produktų nėra galima įsigyti
Daiktai Laisvas
Tarpinė suma Laisvas
Mokesčiai įtraukti, o siuntimo išlaidos apskaičiuojamos kitame žingsnyje.
Jei užsakymą norite atsiimti vietoje, praleiskite šį žingsnį
pateikė Goda Pangonytespal. 11, 2021
Kas yra gera kava? Ar tai kava, ant kurios etiketės puikuojasi užrašas ,,100 proc. arabica"? Ar ta, kuri laimi čempionatus, bet yra neprieinama paragauti? Ar ta, kurią siūlo madingos kavinės barista, nors jūsų skoniui gal ji ir per rūgšti? O gal kaip tik ta, kurią siūlo espresso barai Italijoje? Ar iš viso skiriasi tobulas objektyvumas, kavą į ,,gerą” ir ,,blogą” ir apibendrintai vertinant tokį skonių prasmę sudėtingą kaip kavą? Turbūt ne, bet vienas iš bandymų tai padaryti - rūšinės kavos koncepcija. ,,Kava gera, jei pirmas gurkšnis jus skatina paragauti dar..." Ar rūšinė kava - gera kava? Rūšinės kavos koncepcija gimė...