Rūšinė kava iš „Ditta Artigianale"

Rinktis kavą

Krepšelis

Krepšelis tuščias

Tęsti apsipirkimą

Rūšinės kavos pionieriai Italijoje

,,Ditta Artigianale" skrudykla Florencijoje

Italijos šuolis į rūšinę kavą

,,Ditta Artigianale" įsteigta 2013  m. Vienas jos steigėjų – Francesco Sanapo – triskart Italijos barista čempionas, 2013 m. Pasaulio čempionate užėmęs 6-ąją vietą. Po šios pergalės jam kilo idėja pristatyti rūšinę kavą savo gimtojoje Italijoje, kurioje gilias šaknis turi tvirto kūno, tamsiai skrudinta kava. Ne veltui pirmasis rūšinių pupelių mišinys buvo pakrikštytas ,,Jump" – pavadinimu, simbolizuojančiu Italijos šuolį nuo masinės kavos prie rūšinės.

Pasaulio kavos ruošimo čempionate 2016 m. Charlotte Maloval su ,,Ditta Artigianale” kava užėmė 5-tąją vietą.

2019 m. ,,Ditta Artigianale” skrudintojas Michele Anedotti Italijos kavos skrudinimo čempionate pripažintas geriausiu.

Su ,,Ditta Artigianale” kava ,,Italala Caffè” baristė Goda Pangonytė 2019 m. laimėjo pirmąją vietą Lietuvos kavos ruošimo čempionate.

Kelias iki ,,Wow!” verto kavos puodelio

Skrudinti, ragauti, vėl skrudinti ir vėl ragauti. Ir taip, kol randi susižavėjimo šūksnių vertą kavą bei skrudinimo būdą, atskleidžiantį visą šios kavos potencialą. ,,Ditta Artigianale” skrudintojams tai kasdienės paieškos bei iššūkis atrastą skonių balansą atkartoti kaskart skrudinant.

Arčiau kavos mėgėjų

,,Ditta Artigianale” Florencijoje turi dvi populiarias ir stilingas kavines, kur ruošia rūšinę kavą ir dalinasi istorijomis apie ją. Artimiausiuose jų planuose – Kavos akademijos steigimas.

,,Ditta Artigianale" mėgaujasi skleisdami rūšinės kavos kultūrą ir suburdami žmones, aistringai mylinčius kavą – tokius pat, kaip ir jie.