Perkant už 40 eurų ir daugiau, pristatome NEMOKAMAI!

Rūšinė kava iš „Ditta Artigianale"

Rinktis kavą

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Privacy policy

Privatumo politika

  1. BENDROSIOS NUOSTATOS

Svetainė www.italala.lt priklauso UAB „Italala kava“, kodas 304497969, adresas Ramunių g. 9-1, LT-11347 Vilnius, Lietuvos Respublika, ir ši bendrovė yra šioje Privatumo politikoje išvardintų jūsų asmens duomenų valdytoja.

Gerbiame visų mūsų svetainės lankytojų teisę į privatumą ir įsipareigojame užtikrinti jūsų asmens duomenų apsaugą jums lankantis ir (ar) registruojantis šioje svetainėje bei jos el.parduotuvėje.

Čia pateikiame informaciją apie jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą. Jūsų asmens duomenis tvarkome, laikydamiesi galiojančių teisės aktų, įskaitant 2016 m. balandžio 27 d. Europos parlamento ir tarybos reglamentą (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, ir šios Privatumo politikos.

Naudodamiesi šia svetaine ir (ar) jos teikiamomis paslaugomis ar slapukų naudojimo pranešime paspausdami mygtuką „Sutinku“, jūs patvirtinate, kad esate susipažinę su šia Privatumo politika ir įsipareigojate jos laikytis. 

  1. APIBRĖŽIMAI

„Asmens duomenys“ – tai bet kuri informacija, susijusi su fiziniu asmeniu – duomenų subjektu, kurio tapatybė yra žinoma, arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta, pasinaudojant tokiais duomenimis, kaip asmens kodas, vienas arba keli asmeniui būdingi fizinio, fiziologinio, psichologinio, ekonominio, kultūrinio ar socialinio pobūdžio požymiai;

„Duomenų gavėjas“ – juridinis ar fizinis asmuo, kuriam Duomenų valdytojas teikia Asmens duomenis ir kuris savarankiškai nustato gautų Asmens duomenų tvarkymo tikslus ir priemones;

„Duomenų subjektas“ – fizinis asmuo, kurio Asmens duomenis Duomenų valdytojas valdo ir (ar) tvarko;

„Asmens duomenų teikimas“ – Asmens duomenų atskleidimas, juos perduodant ar juos padarant prieinamais kitu būdu (išskyrus tokių duomenų paviešinimą žiniasklaidoje);

„Asmens duomenų tvarkymas“ – bet kokia automatinėmis ar neautomatinėmis priemonėmis su asmens duomenimis atliekama operacija (įskaitant jos rinkimą, įrašymą, rūšiavimą, sisteminimą, saugojimą), kuria galima tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti asmens tapatybę. Pavyzdžiui, jūsų kontaktiniai duomenys, kurie yra būtini norint jums pristatyti jūsų įsigytą prekę.

„Duomenų valdytojas“ – UAB „Italala kava“, kodas 304497969, adresas Ramunių g. 9-1, LT-11347 Vilnius, Lietuvos Respublika. 

  1. TVARKOMI ASMENS DUOMENYS

Mes renkame šiuos mūsų svetainės ir el.parduotuvės lankytojų bei klientų asmens duomenis:

3.1. Jūsų Vardą ir pavardę.

3.2. Siuntos pristatymo adresą.

3.3. Telefono numerį.

3.4. El. pašto adresą.

3.5. Pašto kodą.

3.6. IP adresą.

3.7. Jūsų elgsenos modelių statistinius duomenis.

3.8. Informaciją apie apsilankymus svetainėje ir el.parduotuvėje.

3.9. Analitinę svetainės ir el.parduotuvės lankytojų srautų informaciją. 

  1. 4. DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAI

Jūsų asmens duomenis tvarkome tik žemiau nurodytais tikslais:

4.1. El. parduotuvėje pateiktiems užsakymam įvykdyti. NaudojamejJūsų Vardą, Pavardę, siuntimo adresą, telefono numerį ir el. paštą, kad galėtume įvykdyti jūsų užsakymą ir pristatyti jūsų įsigytas prekes. Tel. numerį bei el. paštą taip pat saugome, kad galėtume su jumis susisiekti, kai turime jums aktualios informacijos, susijusios su jūsų užsakymu.

4.2. Svetainei optimizuoti. Naudojame jūsų elgsenos modelių statistinius duomenis, siekdami optimizuoti mūsų elektroninę parduotuvę – supaprastinti navigaciją joje ir taip pagerinti jūsų apsipirkimo patirtį.

4.3. Jums aktualiems pasiūlymams teikti. Renkame informaciją apie apsilankymus mūsų svetainėje ir el. paduotuvėje, kad galėtume jums teikti aktualius pasiūlymus apie mūsų naują asortimentą ir specialius pasiūlymus.

4.4. El. parduotuvės lankytojų apsipirkimo patirčiai gerinti. Analitinė puslapių srautų informacija bei lankytojų elgsenos modelių informacija yra saugoma trečiųjų asmenų, laikantis asmens duomenų apsaugos reglamento ((ES) 2016/679) reikalavimų, kad galėtume optimizuoti mūsų svetainės ir el. parduotuvės darbą bei gerinti jos lankytojų apsipirkimo patirtį. 

  1. DUOMENŲ SUBJEKTO TEISĖ

Jūs bet kuriuo momentu galite atšaukti duotą sutikimą tvarkyti jūsų asmens duomenis, pranešdami mums tai el. paštu ciao@italala.lt. Tačiau kai kuriais atvejais, neturėdami aukščiau minimos jūsų asmens informacijos, negalėsime įvykdyti jūsų pateikto užsakymo.

  1. ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS

Mes jūsų asmens duomenis galime perduoti tik norėdami įvykdyti mūsų jums teikiamas paslaugas ir tik tokiems duomenų tvarkytojams, kurie asmens duomenų apsaugai užtikrinti taiko tinkamas technines priemones, atitinkančias Reglamento nuostatas bei užtikrina jūsų, kaip duomenų subjekto, teises.

  1. SLAPUKAI

Slapukai (angl. cookies) – tai nekenksmingos tekstinės rinkmenos, kurios yra laikinai įrašomos į tinklalapio lankytojų elektroninius įrenginius (kompiuterio kietąjį diską ar paieškos „variklį“), siekiant optimizuoti lankytojo patirtį toje svetainėje. Pvz., slapukai, išsaugantys į pirkinių krepšelį sudėtų prekių sąrašą, kuris automatiškai atnaujinamas, kai lankytojas kitą kartą „apsilanko“ el. parduotuvėje, slapukai, įsimenantys jūsų pasirinktą svetainės kalbą ir pan.

7.1. Mūsų naudojami slapukai

Techniniai slapukai. Jie padeda atvaizduoti interneto svetainės turinį jūsų naršymo įrenginyje. Techniniai slapukai taip pat užtikrina tinkamą svetainės funkcionalumą bei pritaikymą prie jūsų poreikių. Pvz., svetainės vaizdo pritaikymą jūsų kompiuterio ekrano dydžiui. Jie užtikrina ir tinkamą svetainės veikimą. Šie slapukai nerenka jokios asmeninės informacijos, kuri galėtū būti naudojama tiesioginės rinkodaros tikslais.

Funkciniai slapukai. Jie skirti pagerinti interneto svetainės funkcionalumą, leidžia svetainei įsiminti jūsų registracijos duomenis ir išsaugoti jūsų pasirinktą prekių krepšelį. Šie slapukai nerenka jokios asmeninės informacijos, kuri galėtū būti naudojama tiesioginės rinkodaros tikslais.

Analitiniai slapukai. Skirti geriau pažinti mūsų internetinės svetainės lankytojus, kad galėtume kuo efektyviau pritaikyti jos veikimą prie jūsų poreikių. Šių slapukų pagalba taip pat analizuojame savo veiklos komercinį efektyvumą, siekdami užtikrinti, kad jūsų apsilankymai mūsų el.paduotouvėje jums būtų naudingi, o siūlomos prekės – aktualios. Analitinių slapukų surinkta informacija yra bendrinė, ne individualizuota. Analitinių slapukų informacija naudojama ekrane atvaizduojant populiariausias prekes, pateikiant informaciją apie šiuo metu aktualiausias prekes ir pan. Analitiniai slapukai gali būti panaudojami ir siekiant įvertinti mūsų reklaminių kampanijų efektyvumą.

Naršydami mūsų svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo sutikimą bet kada galite atšaukti, pakeisdami savo naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. 

  1. NAUDOJAMOS NUORODOS

Mūsų svetainėje yra naudojamos nuorodos į trečiųjų asmenų svetaines: www.facebook.com, www.youtube.com, www.instagram.com. Trečiųjų asmenų tinklalapiams taikomos atskiros – šių tinklalapių – privatumo politikos nuostatos. 

  1. SUSISIEKIME

Jei turite su privatumo nuostatomis susijusių klausimų, parašykite mums el. paštu ciao@italala.lt .